Prodej bytu 1+kk 30,2 m2 s velkou terasou a předzahrádkou 41 m2, Chodov – Praha 11

Drahňovická , Praha

4 900 000 Kč

Mám zájem

Nabízím k prodeji byt 1+kk 30,2 m2 s velkou terasou 18,4 m2, předzahrádkou 22,7 m2 a sklepem 3,8 m2 v projektu Výhledy Chodovec, Praha 11 – Chodov, ul. Drahňovická. Projekt je dokončen a stěhování je možné ihned.

Díky velkorysé terase s předzahrádkou o celkové výměře 41,1 m2 se můžete těšit na větší plochu k užívání. Slunečná a prostorná venkovní část bytu, kde nechybí přívod vody, elektřiny a osvětlení, umožňuje příjemné trávení času od jara po podzim v klidném prostředí. Velký sklep poskytuje dost prostoru pro uskladnění sezonních věcí. Naproti bytu je vstup do kočárkárny, kde se dá odložit například kolo.

Energetická náročnost budovy je B – velmi úsporná. Vysoký standard provedení bytů – podrobnou informaci Vám ráda zašlu na vyžádaní.

Výhledy Chodovec je klidný rezidenční areál obklopený zelení a nachází se na rozhraní Záběhlic a Chodovce v návaznosti na již nezastavitelnou oblast Trojmezí s nádhernými výhledy na přírodní park Meandry Botiče a panorama Prahy. Výhledy Chodovec jsou ideálním místem nejen pro rodiny s dětmi, ale i pro jednotlivce a mladé páry, které vyhledávají aktivní způsob života.

Přímo v areálu projektu vznikne stylová kavárna s příjemným venkovním posezením.

V blízkosti projektu se nachází přírodní park Hostivař-Záběhlice s Hostivařskou přehradou a koupalištěm, sportovní areál Jedenáctka s velkým plaveckým bazénem a wellness, v nedalekém parku u Chodovské tvrze je oblíbený discgolf, minigolf nebo venkovní posilovna.
Je tady kompletní občanská vybavenost včetně mezinárodních škol a školek. V blízkosti se nachází největší nákupní centrum Westfield Chodov s obchody, službami, restauracemi a multikinem.

Výborná dopravní dostupnost: projekt je vzdálený jen dvě zastávky autobusem od Metra C – Chodov. Zastávka autobusu je jen pár kroků od projektu. Výborná je i dostupnost autem. Z lokality je možné se během několika málo minut napojit na dálnici D1.

Celková cena
4 900 000 Kč
Poznámka k ceně
včetně právního servisu a odměny RK
Dispozice
1 + kk
Ulice
Drahňovická
Město
Praha

Kontaktujte svého makléře

Tatiana Černická

Mobil: +420 606 705 586
E-mail: tatiana.cernicka@re-max.cz